JUDr. Kamil Jelínek

O MNĚ

JUDr. Kamil Jelínek, Ph.D.

Pro své klienty hledám nejvýhodnější řešení a ta následně jako přesvědčivý vyjednavač prosazuji. Pokud je to nutné, neváhám se za své klienty postavit před správními orgány nebo soudy, kde naplno úročím svou dlouholetou praxi z justice a znalost tohoto prostředí.

Jsem advokátem zaměřujícím se zejména na právo veřejných zakázek, stavební právo a právo IT. Právní služby poskytuji jak klientům z veřejného, tak soukromého sektoru.

Profesní zkušenosti jsem získal v rámci svého působení na Krajském soudu v Brně a předtím v renomované advokátní kanceláři v Pardubicích. Současně působím jako vyučující na katedře Správní vědy a správního práva na Právnické fakultě Masarykovy univerzity.

Své znalosti a praktické zkušenosti předávám dále i jako lektor a přednášející – poslechlo si mě již více než 900 osob po celém Česku.

Současně aktivně publikuji odborné články a monografie – poslední z nich byla věnována problematice sdílení dat v konceptu Smart City, povinnostem zadavatelů při zadávání veřejných zakázek na IT nebo plánovacím smlouvám dle nového stavebního zákona.

Publikace

Nejnovější články

Úvodní konzultace

V případě převzetí právního zastoupení je úvodní konzultace zdarma. Úvodní konzultace slouží k prvotnímu obecnému seznámení se s Vaším případem a nastínění předpokládané ceny poskytovaných právních služeb.

Právní služby

Hodinovou sazbu stanovím zejména s ohledem na předmět poskytovaných právních služeb a jejich odbornou a časovou náročnost. Hodinová sazba tak vždy férově reflektuje specifika každého klienta a jeho případu.

Napište mi

V případě zájmu o jakékoliv služby, můžete využít formulář níže.

Obratem Vás budu kontaktovat.

Logo AK Jelínek